Kurs

Kursplan i orientalsk dans HØSTEN 2017: 

 

HØSTPLANEN 2017.Jeg holder jevnlig kurs og kan som eneste på haugalandet, tilby forskjellige nivåer i orientalsk dans. Fra nybegynner til øvet.  Nivåene har ganske stor avstand seg i mellom og det anbefales å gå i flere omganger på både nivå 1 og 2. Jeg holder også forskjellige helgekurs innimellom, både med meg selv som instruktør og andre fra rundt om i Norge.
Kursene holdes nå på PULS OASEN  
NB: Vi følger alle skolens ferier, og har da magedansfri ;)      
betalingsinformasjon og annen praktisk info. finner du under linken oppe til høyre. NB: nye treningstider og avgifter! 

kursene går over ... uker (utenom høstferien)


vennligst overhold kurstider og  betalingsfristen! kursene kan i værste fall bli avlyst pga. manglende betalinger/påmeldinger.


kontonr: 3240 71 32105 (merk med navn og nivå)

NB: les om di forskjellige nivåene før påmelding!
                                     
NIVÅ 1
Nybebynner kurs/grunn kurs, damer/jenter
Beskrivelse: kurset er for alle som ikke har danset før, eller for di som ønsker å repetere grunnbevegelsene. Litt av poenget med ett nybegynnerkurs, er at en lærer grunnposisjon og grunnbevegelsene nøye og riktig, slik at en har utbytte av disse etter avsluttet kurs. Det vil selvfølgelig også bli lært en koreografi. 

ett nybegynnerkurs anbefales å tas i flere omganger, om en vil lære mest mulig, og ha bedre utbytte av nivå 2.


NIVÅ 2
Påbyggings kurs/ nivå 2, damer/jenter
Beskrivelse:  Kurset er for de som kan alle grunnbevegelsene fra før, og ønsker å utvikle dansen. Her blir flere nye trinn lært, og det legges vekt på bedre holdning og bevegelser. Det vil selvfølgelig også bli lært en koreografi. 

Ett nivå 2 kurs er en god del mer avansert enn nivå 1, og om man føler at man ikke mestrer alt her, gå heller ned ett hakk, og prøv igjen neste gang. det er mye bedre om en klarer å få bevegelsene til skikkelig, enn at en såvidt henger med bare fordi en tenker at etter nivå 1 kommer nivå 2..dette stemmer ikke for di aller fleste. Nivå 2 anbefales å tas i flere omganger før en går opp til nivå 3

NIVÅ 4/5 
Videregående/ koreografi kurs, damer/jenter
Beskrivelse:  Kurset er for di som kan alle grunnbevegelsene fra før, og ønsker å utvikle dansen. Her blir flere nye trinn lært, og det legges vekt på bedre holdning og bevegelser. Her er blir det ikke tid til å vise bevegelser som for lengst burde sitte på plass. Det vil selvfølgelig også bli lært en koreografi. 
 
nivå 4 vil ha ett spredt spekter innen dans og bevegelse. kravene er høye og grunnbevegelsene er nødt å sitte på plass . henger du ikke med, da må du gå ned ett hakk og heller prøve igjen neste gang. holdning å dansestil er nøkkelord, og det blir mer pirk. her gjøres vi klar for sceneopptreden ;)